Alparslanegetugce Kozlar burada herkes diyor göğüslerim dolardı süt olurdu sert olurdu bende emziriyorum ama üstten elledğimde hiçbir zaman dolu olduğunu görmedim ama sıkınca göğsümü süt geliyor bebeğimde doyuyor hala aklım emzirmede su 1 haftadır kafamı yoruyorum
Snp57asel Alparslanegetugce ya sütun terbiye ediyordur kendini bide elleyince anlamazsın ki sütun olup olmadığını ne güzel işte bebeginde doyuyorsa sütun de geliyo niye şikayet ediyon ki 😀
baloglusss Alparslanegetugce benimde öyle hiçbir zaman dolu göğsüm olmadı sütüm de fazla değil ama bebeğime yetiyor şimdilik
Alparslanegetugce Snp57asel ozaman anlayanlar nasıl anlıyor ya ben onu anlamadm acaba diyorum ben nerde hata yapıyorum
kaktuslukupa Alparslanegetugce doymayan bebek sürekli ağlar huzursuz olur hep meme ister eğer memede uyuyorsa ne bileyim ağzının kenarından akıyorsa ya da emdikten sonra fazlasını çıkarıyorsa bunlardan birini bile günde bir kere görüyorsan doyuyordur canım hiç dert etme yani
kaktuslukupa Alparslanegetugce içini ferah tut hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz yalnız değilsin ki doymuyorsa bile mama ile desteklemek de kötü bir şey değil 🙏 😊