aslanbeyy Merhaba bnm 3 AYLIK bebegım var mama ile besleniyor oruç tutarken mamanın sıcaklıgına dilimle baksam orucum bozulur mu acaba bileğimle anlamıyorum çünkü
tubasd aslanbeyy Ramazan’a kadar her manada ince dilinize damlatın sonra bileğinize damlatın boylikle iyice tecrübe etmiş ve alışmış olursunuz
basakhanim34 aslanbeyy tabi ki bozulur az mantık lütfen. Elinle anlmıyorsan ucuz fiyata gıda termometresi var
mericalmila aslanbeyy içmediğin sürece bozulmaz peygamber efendimiz eşine yemeğin tuzuna dilinle bakıp daha sonra ağzını suyla çalkalayabilriisn dermiş onun gibi içmediğin sürece sorun olmaz
O1Anne aslanbeyy bozulmaz diye biliyordum sonuçta yutmuyosun pilavın yemeklerin tuzuna dil ucuyla bakarım sonra ağzımı bol suyla çalkalrm ben dinimiz kolaylık dinidir bir sıcaklığına baktın diyede oruç bozulmaz ben öyle biliyorum sen yinede diyanete sor😊
Yarim_Kilo_Kiyma aslanbeyy abdest almak ayrı bir şey, mama tadımı yapmak ayrı bir şey. Ayrıca abdest alırken kana kana su içmiyorsunuz. Niyetiniz abdest almak. Abdest olmadan namaz kılınmaz, abdest olmadan boy abdesti kabul olmaz.
basakhanim34 aslanbeyy tamam hanfendi siz mamayı dilinizle iyice kontrol edin afiyet olsun. Hayırlı ramazanlar
Gonuel aslanbeyy canım en güzeli yüzünde bakmak denedin mi bilmiyorum. Bende bileğimden anlamıyorum biberonu yanağıma koyuyorum daha iyi anlaşılıyor bilekten. Bugün Bi dene istersen oruca girmeden 🩷
Bebegimm1 aslanbeyy elinizi güzelce yıkayın parmagınızla bakın ben agzımla sıcaklıgına bakmadm hiç onu anlamam için mamayı agız dolusu içmem gerek onuda içemem zaten tadı güzel değil çnkü ben bu sekilde hazırladım mamasını hep 😁
Deletedmom_112 aslanbeyy kuzum en iyisi bir tane mutfak termometresi al, trenyolda falan 70 liraya falan satılıyor onun ile sıcaklığı ölçersen daha iyi olur
ikievlat aslanbeyy ben mama suyunu hazırlarken serçe parmağımı tutuyorum içinde diğer türlü birşey söylemem doğru olmaz belki hayırlı sahurlar 🌸
aslanbeyy ikievlat serçe parmağımı denedim benden sonra eşim baktı soguk dedi ban göre iyiydi halbuki oda işe yaramadı hanfendinin biri yüze dokundurmayı önermiş onu deneyeceğim Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏