Busrako Merhaba anneler, doğum yapalı 5 ay oldu henüz adet olmadım. Yaklaşık bir hafta on gündür şiddetli kasik ağrım oluyor belime ve dizlerime vuruyor ağrısı adet belirtisi mi bu acaba yoksa gebelik filan olabilir mi korkudan test de alıp yapamıyorum 😟
16161627 Busrako ayyy aynı belirtiler bende de var 4 aylık bebeğim. Valla ödüm kopuyor test yapmaktan.
hry410_ Bazilarinda hormanlardan kaynakli olabiliyomus o yuzden normal dedinize bakilirsa regl olayi icin vucut hazirlaniyo gibi
elisaazrasila03 16161627 fena bir durum 4 ay 7 gün oldu doğum yapalı 3.adetimi oldum bir düzensizlik söz konusu 25 günde olan adet 28 günde geldi ve çok korktum gebelik vardır diye 🥺
Elaeylul Busrako biz 6bucuk aylık oldu doğumdan sonra 2 ay çok az miktarda oldum Şuan 4 aydır olmuyorum doktor a gidip soracağım içim rahat etmiyor kimisi normal diyor ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
cimcime1018 Busrako 10 ay olucak hiç olmadım ben de 🥲 Doktora göründüm normal dedi muayene de etti. Korunmaya devam edin aman 😂 Arada benim de kasıklarımda ağrı oluyor heh olucam heralde diyorum ama yumurtlama ağrısı onlar sanırım
Busrako Çoğu kişide olan birşey demek ki bu, umarım bebeklerimiz küçükken yeniden gebe filan kalmayız amin 😃🤗