badeismomm 5 martta doğum yaptım ilk gebeliğim memein acidigini daha once buraya yazmistim mememde sertlik ates dayanilmaz agri oluyor sagiyorum gumus kapak lansinoh krem.kullaniyorum bugün sicak dus aldim.masaj yaptjm ama ayni ne yapacagim.nasil geçe sizler neler yaptiniz
maygirl badeismomm canim benm vakit kaybi ve kndine iskence yapma genel cerraha git bi…bnde boyle yaptm gunlerce bekledm herseyi denedm hic bsey duzeltmedm en son tıpış tıpiş doktrun yolunu tuttum..
zeytinlipogaca badeismomm sağım yaparak tamamen boşalmıyorsa farklı pozisyonlarda sağmayı ya da emzirmeyi deneyin. Doğumdan kısa bir süre sonra ben de yaşadım ne yaparsam yapayım makineyle bitiremiyordum en sonunda farklı pozisyonlarda sağarak rahatlattım. Oturarak, sağa ve sola yatarak mümkünse baş aşağı koltuktan sarkıp ters şekilde sağın. Tüm kanallardaki sütler sağılsın böylece. Geçmiş olsun inşallah işe yarar🙏🏻
esin17 badeismomm mastit olan göğsünden emzir bebeğini çok sık. Ancak öyle geçiyor sıcak duş birde iyi geliyor 4 ya da 5 güne geciyor
Minel-inannesi badeismomm ilik dus, dusta tarakla meme ucundan geriye dogru tarakla tarayip masaj, dustan sonra sicak kompres ve masaj, bebeginiz uyuyosa rüya öğünü sonrasinda elle sagim yapip memeyi tamamen bosaltin. Evde varsa lahana kapatin. Gecmis olsun
Bengeldimkiki Sıcak soğuk kompleks uygulamanı öneririm. Beni o rahatlattı. Sonra hemen sağım yaptım. Çok kötü oluyor.
Ipeekkk2022 Ters emzirme deneyin lütfen. Ben her yolu deniyordum ters emzirme sonrası 2 saate rahatlıyordum son çarem buydu. Birde sütünüzü bebek emzirdikten sonra sağın 🙏🏼 çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
gizem0101 Aynı durumu bende yaşadım yaklaşık 2 hafta sürdü ne kadar emzirsem sağım yapsam da geçmedi lahanayı buzlukta soğutup koyuyordum rahatlatıyordu ama tamamen çözmedi sonra genel cerraha gittim süreç ilerlemeden ve uzamadan bir uzmana gidin derim
ecmelsmom badeismomm hiç uğraşma 4 kez mastit oldum antibiyotiksiz asla geçmiyor. sağlık ocağına git hemen yazar doktor. beni bi de sıtma tutuyordu Allahım kimseye yaşatmasın berbat bi şey.
badeismomm ecmelsmom bende suan ayni durumdayim ates titreme meme ağrisi doktora gittim.antibiyotik ilr parol verdi dün ama hala aynıyım üz3rime.tişört bile.giysem ateş hemen oluyor 39 cok kotuyum qtes icin ne yapmaliyim
cerenelif2024 badeismomm acil sağımı bırakmanız gerek. Aynı gün doğum yapıp bende mastit geçirdim. Araştırma yapmıştım meme sağım yaptıkça süt üretirmiş geçmezmiş. Çocuğa yetmiyor süt diye düşünüp daha çok üretirmiş. Sakin kalın sağımı bırakın sadece emzirin. 2 gün çok ağrılı oluyor ama benim geçti bile. Sıcak su torbası koyun bol masaj aşağı doğru. Çok dolduğu anda el ile sağım yapın rahatlayacak kadar. Makine ile ben delirtmişim göğüslerimi acilden çıkamadım. Bu dediklerimle 2 güne geçti canım
ysf52 badeismomm lahana yi dolapta soğutup sarınca iyi geliyor benim göğüs ucum yara oldu antibiyotikli krem verdi ve göğüs kalkanı kullandım ben gumus kapak daha kötü yaptı bebdr
-Livasmom- badeismomm makine veya el sagma makinesi kullanma onlar agri yapar kendi elinle sagarak boşalt bide bebegi emzir sık sık hatta goğsunden ayirma bebek emdikce bosaliyor o sertlikler bende cok cektim dokunamiyordum bile nasil agriyordu sismisti hastaneye gittim ebeler emzir dedi sıktirdi fişkirdi resmen süt ben evde oyle fışkırtamiyordum meger once bebek emecek kanallar azcık acilacakmis sonra sağ hep bebege goğsunu ver biberon kullanma