sfnr0 Kızlar oğlumda egzama olduğu için 1.5 ay yumurta diyeti yapacağım. Yumurta içeren şeyleri de yememem gerekiyor. Yumurtasız kahvaltı tarzı sahur önerisinde bulunur musunuz?
julide0 sfnr0 YouTube a yumurtasız tarifler yazın bir çok tarif çıkacaktır, yumurtasız poğaça yumurtasız kek gibi çok çok geçmiş olsun canimm 🦋
Cileklimilkshake sfnr0 ben sahuru 3 hurma 1 bardak sütle yapıyorum inanılmaz tok tutuyor ama sütü etkiler mi bilemiyorum 🥹
Kayra_68_aksaray sfnr0 ayy sizin için bu ramazan zor geçecek ozaman çoğu tatlıda var ramazan vazgeçilmezi pide de var 🤷
sfnr0 Kayra_68_aksaray malesef öyle Ramazan’a denk gelmesi çok kötü oldu ama çocuğum ic8n katlanicam🥹
kubra2608 sfnr0 tost sandviç pişi patates kızartması patates haşlaması patates kavurması bunlar geldi aklıma 😅
motherthea sfnr0 oğlum da yumurta süt ne varsa alerji var patates zeytin yeşillikle beslenmekten eridim oruç tutcam nasıl bilmiyorum emziriyorum bir de tutamıcam gibi zaten yiyemiyorum bir şey 🥴
Deletedmom_106 sfnr0 menemen, tost , kahvaltılık ( zeytin peynir ), kuymak, patates kızartması,evd somun ekmekle yapılan pizza ( domates biber kaşar sucuk) 🍕 benimde safram yok yumurta rahatsız ediyo aklıma bunlar geldi 😄