Tombikdonerartikcokpahali Hanımlar acil bir durum çıktı ve 4 günlük bir yola gitmem lazım. Tamam 1 veya 2 gün aç durabilirler ama devaminda ne yapmalıyım 😳 verecek biri de yok hemen öyle
MeetJoeBlack Tombikdonerartikcokpahali kapaklı bir kavanoza koyup yanınızda götürün hatta 5lik su şişesi bile olur , eğer hiç bırakma imkanınız yoksa. Tabi kapağı açıp havalandırın durduğunuz zaman falan.
Noname21 Tombikdonerartikcokpahali balık bakmakta zor ya biz de almıştık vatoz mitoz bölündü herhalde böcek bastı akvaryumu 14 balık öldü Siz yanınızda götürün 4 güne ölürşer 2 günden sonra sıkıntı
Tombikdonerartikcokpahali MeetJoeBlack ya mantıklı aslında 😅 ama balığa üzülürüm o kadar yol çekecek otobüs 11 saat yolculuk
MeetJoeBlack Tombikdonerartikcokpahali yaaa yol uzunmuş gerçekten. Bizim kısaydı o şekilde yapmıştık, hem gittiğimiz yerde de akvaryum aramamıştık. Diğer önerileri bekleyelim bakalım ama yine de aklınızda dursun bu ☺️☺️
Tombikdonerartikcokpahali MeetJoeBlack en kötü ihtimal karşı komşu 😳 pek de tanımıyorum ama ne de olsa benim balığım da bir birey 😅 oraya bırakmak birden ne bileyim ay evladimdan ayrılıyorum sanki 🥹
Tombikdonerartikcokpahali Noname21 ay ne diyorsun çok geçmiş olsun 😳 başıma böyle bir olay geleceğini bilmiyordum. Bayram da gidersem yanım da götürecektim ama şimdi otobüs ile gidiyorum balığa kıyamıyorum 🥹