esmanr Hamile iken çatlaklarım oldu ne yaptıysam engel olamadım şimdi aynaya baktıkça morelim bozuluyor ne kullanabilirim
Unicorn67 esmanr ne yazikki vücudumuza bağlı benimde çok fazla oldu ama vücudum çok musaitti eğer çözüm varsa bende alayım 😌
elfnurs esmanr ilk kızım hep sağ tarafta yattığı için karnımın sağı çatladı ikinci kızımda karnımın sol tarafini çatlattı denkleşti zamanla beyazliyor ama sarkma daha kötü duruyor bence
LaraCroftTombRaider esmanr Çatlak tedavisine gidiyorum görünümünü eskiye nazaran azalttı imkanınız varsa siz de gidin Hamileyken kullanmadığım krem, yağ kalmadı maalesef korktuğum başıma geldi 🙄
minisannesii esmanr zamanla morluk pembelik yerini ten rengine bırakıyor ama tabii yinede belli oluyor. Hamilelikte yeterli su tüketip göbeğinizi vs devamlı yağladınız mı?
Edaaaden elfnurs korse takılsa bile sarkma olur mu ki acaba iki hafta oldu doğum yapalı bir hafta sonra takmaya baslicam bende şimdilik sadece sarabiliyorum ama kesin sarkma olur mu
Edaaaden elfnurs ya ben çok zayıfken hamile kaldım hiç yoktu göbek ama ben tam 23 kilo aldığım için 🤣🤦yinede biraz gözüm korkuyo