ebruozdemr Kızlar merhaba bebeğim 3 aylık ama gündüzleri asla uyumuyor 2 saat uyursa seviniyorum yani bunu yaşayan var mı yasadiysa ne zaman geçti geçer mi ya ne yemek yiyorum ne bişey yapabiliyorum
neanladinyurdagull ebruozdemr Gün içinde yarım saat 1 saat kadar uyuyor sonra 2 saat ayakta akşam 3 saat kadar ayakta kaldı yarım saat uyudu kalktı.Normal şeyler önemli artık uyanık kalıp keşif etme derdindelee gündüzleri
dzba ebruozdemr bizde 3 ay 10 günlüğüz 1 1,5 saatte bir uyutuyorum beşikte sallayarak uyuyor sürekli sallıyorum ama durduğum an uyanıyor, çok zorlanıyorum bende ama yapcam bişey yok sallaya sallaya 1 1,5 saate tamamlıyorum 😏
mervebb Bizde 3 ay 10 gunluguz gunduzleri 1 saat uyuyor geceleri çok derin uykusu yok ve besikte inat edip yatmiyor anakucaginda salluyorum yatagina alinca uyaniyo kafayi yiyorum buyduu artik ondada yatamaz duser diyede korkuyorum ne yapcam bilmiyorum valla
efoocuk Ve 4. Ay ataklarının en dibini görüyorum gerçekten 11 de uyutmaya giriyorum ki 11 den önce yatağı koyduğum an basıyor çığlığı ki deli gibi uykusu olmasına rağmen 😂 sadece benim çocuğumda var sanıyordum okuyunca az daha rahatladım fıldır fıldır sanki 5 saat ben uyumamışım 3 aylık çocuksun sen uyu işte 😁 geçiyordur inşallah bu dönümler canları sağ olsun ne yapalım 💁🏻♀️