erenimm00 Zeynepcivelek duştan yarım saat önce zeytinyağı bebek yağı veya hindistan cevizi yağı sürüp yarım saat sonra ince uclu tarakla tarayıp duş aldırabilirsiniz
denizprenses1912 Zeynepcivelek canım sadece zeytinyağı sürmen daha sağlıklı olur. Bebek yağları temiz içerikli değil malesef. Temiz içerikli olanlarını bulursan fayda eder belki ama en iyisi zeytinyağı 🌼
sultanttuna Zeynepcivelek benimde sadece kafasının üst ön kısmında kaldı konak ama hala yumusak oldugu icin tarasammı bilemedim zararı olurmu denedinizmi siz
singlemother123 Benim 2aylık bebeğimin başında var. Başı daha yumuşak olduğu için o taraklarla taramaya korkuyorum başka ne yapabilirim
bbbvvvkkke singlemother123 bugün doktorumuza bende sordum benim bebeğimde de var ister mustelanın konak şampuanını al istersen zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sür biraz bekletip tara sonra yıka dedi ben zeytinyağı ve karbonatı denicem bakalım inşallah geçer
Ozge_5555 singlemother123 zaten zeytinyağı sürünce yumusuyo konaklar bastırmadan tarayinca çıkıyor konaklar
Ozge_5555 singlemother123 rica ederim hafif kızarıklık olur ama geçiyor bir süre sonra bastırmadan yapın