Eylulardc Sedasnmazturk siz vermeye devam edin bence benim damla damla geliyordu tekrar arttı kaldıki tek göğüste yeter bir bayan gördüm geçen gün tek göğüsü var ikiz bebeklerini emziyordu..
Sedasnmazturk Eylulardc şuan alıyo ama tadına baktım çok ekşi acı bir tadı var 2 kere sağdım tadı değişmedi
Melikeymen Sedasnmazturk bende tek göğüsle emziriyorum ama yetmiyo ac kalıyo mama kullanıyorum ek gidaya gectik 5 bucuk aylıgız 7 kiloyuz bebeginin kilosu cok iyi ac kaldıgını hıssetmiyosan aglamıyo sızlanmıyosa yetiyodur zaten ek gidaya gecince gece daha cok kullanıyolar memeyi
Sedasnmazturk Melikeymen yok ağlamıyor doyuyor ben göğsümden anlıyorum zaten çok doluyo ama ilerde yetmez diye korkuyorum
Eylulardc Sedasnmazturk normalde tadı nasıl bilmiyoruz ki yediklerimize göre değişkenlik gösteriyor içiniz rahat edecekse yinede bir genel cerrahi uzmanına göstern
Kumru_ Sedasnmazturk Vermezsen öyle kalır canım. Sütünü iyice sağip göğsünü boşalt acı süt bitince tekrar süt dolmaya başlasın vermeye çalış inşallah tutar 🙏çünkü tek göğüs yetmeye de bilir bebişe
Yamac2019 Bende malesef tek göğüs veriyorum sol göğüs ucum içeride ve onu içmiyor sağdıkça veriyorum o göğsümü ucunu çıkarmıyorum bir çok yol denedim ama tek göğüsle ne kadar idare edebilirim bilmem 3 ay 18 günlük olduk daha 😔
Sedasnmazturk Yamac2019 ben 2 aya yakındır tek göğüs veriyorum gece ağlıyodu göğsümü aslında ama diğer göğsümde çok süt var bi sefere vermesem taş gibi oluyo o yüzden tek memeye döndüm bende
dvran22 Yamac2019 canım yaa bende 3 aydır seninle aynı durumu yaşıyorum sol göğsümun ucu içinde ne yaptıysam çıkmadı kızım da tutamadığı için emmiyor o kadar yol denedim yine içe doğru giriyor ne yapacağım bilmiyorum😣 o göğsümden artık süt gelmiyor çünkü emmiyor
Yamac2019 Ben sütümü sağıp veriyorum ama diğer göğsüm gibi çok gelmiyor belki ilerde alır diye umudumu kesmiyorum sizde kesmeyin azda olsa damla damla verin