Oznur-uzun Ben sıcak suyla yıkıyorum bide biberon fırçası var onunla birlikte yıkıyorum biraz yağlı kalıyor koku da var az birşey bebeklere Özel biberon yıkama deterjanı var mıdır acaba 🤔
Ess92 Oznur-uzun evet var minorisle yıkadım ben hep. E bebekte satılıyor. sonra kaynar sudan geçirdim.
bakkalemzigi Oznur-uzun e bebekte var memnunum ben güzel temizliyor koku yapmıyor uzun süre de gidiyor
Mysmrtfrt Oznur-uzun green clean emzik ve biberon temizleyici kullanıyorum her gün yatmadan önce onla suluk biberon emzik silikon kaşık hepsini güzelce yıkayıp fırçalıyorum sonra da 5dk da kaynatıyorum tertemiz oluyorlar
Deletedmom_112 Oznur-uzun uni baby, cif, e bebek gibi markaların biberon emzik temizleme jelleri var onları kullanabilirsin, ayrıca çoğu marketlerde ve bebek mağazalarında da satılıyor.
Mysmrtfrt Oznur-uzun yani ben temizlikten ziyade bebeğe özel bitkisel de olsa biberon deterjanı kullanıyorum onu arındırmak amaçlı kaynatıyorum
nescafebagimlisi İlk zamanlar biberon temizleme deterjanı kullandım daha sonra normal bulasık deterjanından bir damla damlatıp suyla iyice calkalayıp duruluyorum normal
nescafebagimlisi Oznur-uzun oy çok küçükmüş Allah bağışlasın evet sende biberon temizleme deterjanı al ebebekten ara sıra kaynat biberonu sıcak suyun içinde bir kaç dk
elagozlubircoldelisi Ben her kullanımdan sonra mutlaka uni baby biberon ve emzik temizleyicisi kullanarak fırçayla yıkıyorum
Mimoza-kizim Oznur-uzun ben unibabyle yada sivenonunkiyle yikiyordum bide 2 3 gunde 1 10 dakika kadar kaynatıyordum canm