Bebeğim aşırı huzursuz keyifsiz tiz sesle ağlıyor araştırdım belirtilerin çoğu var ama her internete yazana da inanmıyorum başına gelen var mı merak ettim dün acile gittik o derece durmadı röntgen çekildi gaz varmış lavman yapıldı keyfi olunca çok güzel ama gecenin bi yarısı çığlıkla uyanıyoruz daha önce bir iki kez uykusuzluk yorgunluktan sarsmıştım çok ciddi sinirden sonra ne yapıyorsun sen diyerek kendime geldim mesela bıngıldak ne zaman kapanır 7 aylık oldu ama ön taraf hala kapanmamış gibi bi değişik duruyo bana göre kafa yuvarlak ama tam değil gibi bu da sarsılmış bebek sendromunda yazıyo mesela o yüzden bi garip oldum doktora bahsettim ama biliyorsunuz pek ilgilenmiyorlar devlet hastaneleri geçen hafta da düşmüştü bi belirti olmayınca doktor getirme demişti dıştan bişey yok ama içten hasar mı var acaba fikir almak istiyorum sizden çünkü daha önce 2 kere gittim doktora pek bişey yapılmadı
Mesela şuan tekrar araştırdım huzursuz bebek sendromu da varmış onun da tam belirtileri var
1 yaş altındaki bebeklerde görülen ve aşırı sinir, çığlık atma, bağırma Diye yazıyor hepsi var