larisa13 Kızlar 1. Ay aşımızı olucaz aşı öncesi ve sonrası neye dikkat etmemiz gerekiyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
EypMom larisa13 bizde ateş yapmadı ama banyo yaptırılmıcak 3 gün aşıdan sonra calpol vs vermedim ben hemşire verme ateş yapmaz demişti ama yine de kontrol etmiştim gece 37.8 falan oldu kombiyi kıstım üzerini fazla örtmedim
Adaalinamm larisa13 1 ay aşısı çok etkilemiyor sadece halsizlik uyku yapabilir calpol verdi doktor bize ateşi çıkarsa diye çıkmadı 2 ay aşısı biraz etkileyebiliyor
Abaegrk larisa13 1. Ay aşısi sadece hepatit b diye hatırlıyorum hiç bir yan etkisi yok banyo yasağı olan aşı 2. Ayda koldan yapılan verem aşısı. Rahat olun bu aşıda korkulacak birsey yok
larisa13 Abaegrk EypMom teşekkür ederim peki ateş durumu kaç gün sürüyor ve ateşi kaçı geçmemesi gerekiyor
EypMom larisa13 bizim 2. Gece olmuştu ateşi ama 3 gün huysuz oluyor mızmız herşeye ağlıyor ve sağlık ocağından gelince 4 saat uyumuştu 😖
Abaegrk larisa13 1. Ay aşısinda ateş vs olmadı hiç aşı olmamış gibiydi. İkinci ay olan karma aşı da 38.2 oldu en fazla uzun sürmedi uykusunu falan etkilemedi her bebekte farklı olabiliyor