Musmutlumu Merhaba anneler bebeğim 4.5 aylık oruç tutayım mı diye doktorumuza danışacağım, bu aylarda tutan ya da tutacak olan var mı
Snp57asel Musmutlumu ben çok istiyorum tutmak da dayanabilirmiyim bilmiyorum bizde 7 ayligiz ek gıdaya geçtik ama cimcime beni emmeden de uyumuyo sizinki sanki küçükmüş gibi doymayabilir belki o surede
Elfgrn Musmutlumu 1 yaşında kızım tutmayacagim sütümün azalma riskine giremem zaten ek gıda doğru düzgün yemiyor birde tutup azalırsa hakkını ödeyemem kızımın sizin daha çok küçükmüş tutmasanız daha sonra kazasını tutsanız daha iyi aslında
-Eraymoms- Elfgrn bende böyle düşünüyorum benimki hicbsiey yemiyo ek gıdaya dair nadir şeyleri yiyor meme düşkünü zaten bu yüzden bu sene tutmayacağım
minniks Elfgrn ay bende boyle dusunuyorum memesiz asla durmuyo kayınpederde tut kesilirse kesilsin buyudu artık falan diyo cok snir oldum emiyo diye ameliyat olmuyorum saglıgımı riske atıyorum kalkmıs bana bunu diyo
inci86 Musmutlumu benimde 4 aylık olacak haftaya .Ama ben mamada veriyorum günde bi kaç kez.Tutsam mı bilmiyorum ya
edaekici inci86 Bence tutma anladığım kadarıyla sütünüz az mama veriyorsunuz olan sütünüzde azalmasın.
aalparslann Snnss beni açlık falan zorlamaz bebeğim kolik.Birşeyler hazırlayıp yemek zor olacak uykusu falan düzensiz
Elfgrn -Eraymoms- en iyisi sebepsiz değil sonuçta kaza orucu da tutulur sonradan ama süt giderse azalırsa bizimkiler gibi meme bağımlısı bebelerin hakkına girmiş oluruz. Nasip seneye inşallah
churchil Musmutlumu 6.5 aylık sayılır kızım aman aman ek gıda almıyor ama deneyeceğim sanırım bir kaç gün. Kararsızım çok ben de
idareedemem Musmutlumu ben deneyeceğim canım tam 4 aylık kızım bir de 20 aylık kızım var bakalım nasıl olacak 🤩
maygirl Musmutlumu uzun saat susuz kalinacagi icn sütüm etkilenmesin diye tutmayacagim..9 aylik kızım ama ek gıda tadım gbi kucuk halen.