kubrabayburt 2aylık bebeğim var hem sağıp hemde emziriyorum ama çok güçlü çekemiyor yakın bir zamanda sıtma geçirdim sonrasında çok ateşim çıktı doktor mastit başlangıcı dedi bu durumda ne yapabilirim
TgbHmzz kubrabayburt Bol bol emzirme ve sonrasına sağım memeler ilk aylarda süt üretimini dengeli yapamıyor bebeğe fazla geliyor 4 kere mastit oldum ben malesef memeniz ağrıdığı zamanda beyaz lahana çok iyi geliyor soğuk olacak ama bide her emzirme öncesi ve sonrası meme uçlarını silin 😊
melisaceyda kubrabayburt 1 ay çektim 🤦♀️ Emzirme sonrası sağım sonrasında soğuk uygulama ve erken antibiyotik kullanımı, elinizle masaj da yapın youtubeda hareketleri var benimki şırıngayla geçti en son dikkat edin
guzelligim @TgbHmzz melisaceyda merhaba kızarıklık uzun süre devam etti mi sut pihtisi geldi mi sutunuzden enfeksiyon yüksek ilaçlar fayda etmiyo
berfgen Kzlar bende hamililektenn sonra sol göğsümde bi ağırlık bi ağrı oldu sonrada içinde bi sertlik var mastiten kaynaklı mıdır
kubo67 Benimde ilk zaman bebeğim emmedigi için 2 göğsümde bezeler ve ateş olmuştu ozaman ebe banyoda ilik duş altında göğsüme masaj yapmamı daha sonra elimle sağmami söyledi baya iyi geldi daha sonra da sürekli pompayla sagarak kurtuldum
melisaceyda guzelligim Kızarıklık değil de benimkisi resmen taş gibi yuvarlak bir noktada sertlik vardı ve çok ağrı yapıyordu