Munevver66 13 günlük bebeğim hiçbir şekilde mememi tutmuyor, hemşire emzirmeye uygun memen sende bi sıkıntı yok diyor ama tutmuyor bi türlü sürekli sağıp vermek çok yoruyor beni ne yapabilirim lütfen yardım edin 😢
esmagzl Munevver66 stres yaptıkça inan ki hiç tutmuyor bende yeni doğum yaptım aynısını yaşadım sinir krizleri geçiriyordum ağla ağla herhalde emmicek dedim ten tene temas yap mutlaka memene yatır ağzına değdir göğsüne yatır uyurken ben emmediği için günde 3 4 sefer sağdım 2 saatte bir verdim her beslenmeden önce de yine emzirmeyi denedim sakin anlarda farklı pozisyonlarda dene emzirmeyi vazgeçme bir yerden sonra oluyor inan ki
Annelikdeneyimim- Munevver66 Ağladığı zaman biraz sabret canım ağzına ver memeyi kucağında gezdire gezdire dene hatta sütün tadını alırsa emer belki
esmagzl Munevver66 benim bebeğim aç bıraktıkça sinirleniyor ve hiç izin vermiyordu denememize o yüzden aç bırakıp da denemek mantıklı değildi bizim için çay kaşığı ile ağzına yandan yandan akıtıp öyle tutturma çalıştık meme ucuna sağdığım sütten sürüp denedim eds beslenme hortumları var onlarla deneyen var Allah yardımcın olsun 🥲
ceyda411 Benimde ilk zamanlar öyleydi çevreme inat sağıp biberonla verdim aç kalmasın diye sarılık riski vardı bir ayın sonuna doğru kendi kendine emmeye başladı hiç zorlamadım hem mama hem meme şeklinde gidiyoruz sütüm az olduğu için
senemtemur Munevver66 benimde bebeğim meme tutmuyor ilk başlarda tutuyordu uyuyunca emzirmeyi dene istersen ♥️
Niihhaann İlk zamanlar bizde böyleydik sarılığı da çok yükseldi emmediği için mamaya başladık üstüne mastit oldum vs. Göğüs ucum ve sütüm vardı ama oğlum koluma yatırdığım an aglamaya başlıyordu sonra emzirme eğitimi aldım birinden duşta emzirmemi tavsiye etti üç gün boyunca sudan cıkmadım diyebilirim😅 Hem gaz probleminiz de başlayacak suda emzirmek ona da çok iyi geliyor. üçüncü günün sonunda artık alıştı ve tutmaya başladı. Pes etmeyin. Şimdi 9 aylık hala suyu çok sever ve memeden düşmüyor. Kolaylıklar diliyorum 🌸