pervin_t Annelet oğlum 1haftalık ve ilk günden sarılık vardı diye 2saatte yemek yemesi lazımdı.O yüzden mama ve meme sağma şekilinde gittik.Lakin memeyi bilmiyorum red sayılır mı bu yoksa değil.memeyi her verdiğimde aç ve ya ağzı gezdiğinde çoğu zaman istemiyor çok nadir halde ağzına alıyor 4dakika emiyor duruyor.Meme redi mi bu ?
huzurluaycicek Yenidogan zaten kısa aralıklarla emer çenesi yorulur 4 dk yine iyi benim bebegim 1-2 dk ederdi, meme reddinde bebek emmek istemez hep ağlar kendini geriye atar , siz bol bol emzirin her ağladığında da da verin
pervin_t huzurluaycicek çoğu zaman ağzına almıyor ama memeyi günde 1-2kez alıyor sonra kafasını çeviriyor yüzünü büküyor falan
pervin_t Eeco Eeco çoğu zaman ağzına almıyor ama memeyi günde 1-2kez alıyor sonra kafasını çeviriyor yüzünü büküyor falan
Eeco pervin_t şöyle söyleyeyim 3.5 ay emzirme mücadelesi verdim mama meme şeklimde ilerledik burdaki olay yani benim tecrubem stresinizi ona yabsıtmadan minimumda tutmak çünkü bu sefer daha çok lasılıyorlar dert etmeniz çok normal hepimiz geçtik bu yollardan akışına bırakın stres yapıyorsanız kendinizi rahatlatacak bir yol bulun inanın dahankolay oluyo hersey