melegininannesi38 Kızlar bebegim bi tek uykuda emiyo gün içinde çok sknti çekiyorum gece cekmiyordum artık gecede uyaniyo emmiyo agliyo mamada yemiyo mecbur sallayip uyutuyorum ne olacak böyle ya
Annesininguzusu melegininannesi38 merhaba uykuda emiyor demişsiniz uyanıkken emzirebildinizmi ilerleyen zamanlarda acaba süreciniz nasıldı 🙏🏻
umaymomece melegininannesi38 ay merhaba valla bende geçenlerde böyle bir başlık açmıstım 6.aya girişimizle kızın memeyi bırakışı bıçak gibi kesildi sadece gece uyku sersemi ise içiyor dediğiniz gibi uyanıksa asla almıyor direnip ağlıyor 23 gün oldu düzelmedi sürekli mastitte oluyorum sağıyorum ama sanki benmde sütüm azaldı psikolojik olarak yıpratıyo bu durum beni gündüzleri teklif ediyorum yine kriz anları🥹
gamzealtundas melegininannesi38 merhaba benim bebeğimde 7 aylık 3. Ayından beri meme reddi yapıyor sadece uykusunda emzirebiliyorum düzeldi mi sizin bebeğiniz
melegininannesi38 shibalba bende 2.5 aydan belli öyle emziriyorum ama artık uyumuyo fazla ekstra geceleri de uyaniyo ne olacak bilmiyorum
shibalba melegininannesi38 aynen,geceleri de uyanıyo Uyurken emzirmeden bu sefer kilo alımı duracaktı,benimde altı buçuk aylık bebeğim İki bucuk aydır böyleyiz
kubra45- 6 aylık bebeğim son 2-3 aydır bizimki de sadece uykuda emiyor düzeldi mi sizinki lütfen yardımcı olun
melegininannesi38 kubra45- evet düzeldi kusura bakmayın baya önce yzmissiniz daha yeni goruyorum 10 syda duzeld şimdide memeyi bırakmıyor 18 aylık olacak
melegininannesi38 Annesininguzusu evet canim 10 aydan sonra uyanik iken emdi şimdi 18 aylık halw emiyor simdk de tam tersi memeyi biraktiramiyorum şaşırdım kaldım
Annesininguzusu melegininannesi38 kendi kendinemi düzeldi acaba bir şey yaptınız mı ve uyanıkken emmiyordu değilmi hiç
melegininannesi38 Annesininguzusu yok bisey yapmadim kendi kendine düzeldi baya uğraştım ama ağladı en son kendi istedi uyanık emmek öylede devam etti
Annesininguzusu melegininannesi38 çok teşekkür ederim cevabınız için umut oldunuz sağlıkla büyüsün yavrunuz🥰❤️🙏🏻
melegininannesi38 Annesininguzusu teşekkür ederim canım.amin seninkine inşallah sağlıkla büyüsün ne demek ne yaptım sanki
ikievlat melegininannesi38 benimki de 5 aylık 2 aylıktan beri memede biberonda asla veremiyorum geze geze veriyorum yada çıngırak sallıyorum oraya bakarken emiyo bi süre mastit oldum iki defa damarlar tıkanınca sütüm azaldı 🤯ama emzirmek hiç bu kadar zor olmamıştı gece 11 den sabah 10/11 e kadar kesintisiz meme de 😂
Annesininguzusu melegininannesi38 umut oldunuz ben düzelmez böyle alışır diye düşünüyordum ama yazınızı okuyumca umut verdiniz ❤️
melegininannesi38 ikievlat valla benim.bebegim dediğim gibi 2 ayda başladı 10 ata kadar sürdü ondan sonra kendi isteği ile normal emmeye basldi
ikievlat melegininannesi38 10 ay mı 🫠şuan bile sabrım kalmadı gibi emzirmek o kadar güzel birşeyken bu sayede hep acaba yine ağlama krizine girecek mi diyorum
melegininannesi38 Annesininguzusu valla onca post açtım.duxelmex saniyordum.ama düzeldi şimdide birakmiyo hatta
melegininannesi38 Annesininguzusu gün içinde de uyudugunda emzirmeye ihmal etme ama mutlaka uyut emzir daha küçük annesi uyur emer o ben o aylarda iken hep uyuturdum öyle emzirirdum 10 ayda da kendi istedi uyanık emmek hala uyanık emer ve birakmiyo dediğim gibi
melegininannesi38 umaymomece gündüz de uyuttum emzirdim.ben sürekli uyurken verdim.somunda kendi istedi uyanık emmek emdi ondan sonra 18 aya girecek hala emiyo normal uyanık ve memeyi biraktirmaya çalışıyorum birakmiyo şaka gibi gerçekten