Kızlar 3 çocuğum var ve birinciden berli varis sorunum var özellikle sağ bacağımda ve génital bölgemde şuan sol bacağımda da başlıyor hamileyken çok sıkıntı yaratiyordu ama şuan iyi sadece adetken çok ağrısı oluyor geçen sene 5′ayda aldırmak istedim varis doktoruna gittim şuan hatırlamıyorum kan aşağı gidiyor yukarı hiç gitmiyirmu yukarı gidiyor aşağı hiç gitmiyormu öyle bisey dedi Neyse oda ameliyat doktoruna yolladı ona gittim oda başka Bi doktora o doktor emar çektirdi vücudumun içinde de varmı diye varis sonuç evet var çıktı önce onu almamız lazım dedi doktor sonra bacagibdakileri alicaz dedi tamam dedim bacağımda kini alacak doktorum bayan vücudumun içindekini alacak olan erkek tamam dedim alalım geçen sene 5′aya ameliyat tarihi verdi gittim neyse sabah 7de sonuncu çocuğum 10 aylık o zaman emziriyorum zaten baya zor oldu ayrılamam bensiz napacak akşama kadar diye doktorumlada önce konuştum ama emziriyorum diye tmm dedi gittim 11 gibi ameliyata aldılar ama bu 3 kere felan olmam gereken Bi ameoiyatmis şimdi yapacaktı sonra 2 3 hafta tekrar sonra bisey geçirmem ve ondan 1 kacgub sonra tekrar ve 9.ayada bacaktan var ve bu şimdi ki yapacakları lokal anestzili biseydi ve bu hastanede ilk kez olacakmış beni ilk kez oluşu korkutmadi sadece lokal anestzili olması korkutuyor lokal anestezi ile olan hicbirseyi istemiyorum korkuyorum çünkü neyse doktoruma dedim genel olsa olmazmi istemedi çok yakın sürelerde ikide Bir bayıltmak tehlikeli diye neyse ameliyatı birde bize 1 saat uzaklıkta Bi hastanede Bi profosorde takip ediyor tam ameliyata baslicaklar doktor dedi planda Bi degikslik yaptık vericegimiz ilaçla bebeğini 48 saat emziremezsin oysa boynuma felan ilaç sürüldü tam ordan içeri girecek doktor tabi zaten ben korkuyordum durdurduk islemi tabi onlar bana yapmak zorunda değilsin şuan vazgeçebilirsin Vs diyorlar düşündüm baya Bi eşimi aradım oda bence bosver dedi emrizmyi bırakınca yaparsın felan dedi zaten istemiyordu doktorda öyle dedi derken ben vazgeçtim yani diyeceğim şu başına gelen olan varmı varış ameliyatı vücudunun içinde çıkan varmı kusura bakmayın hakkınızı helal edin lütfen uzun oldu 💕🌷