Cnprtk Anasonlu rezene çayından çay kaşığı ile vermeye çalıştım gazı için tadını beğenmediği için çıkardı işe yarıyo hemen gazını alıyo ama acaba mamasına koysam bişey olur mu?
tgbmhr Cnprtk yapmayın lütfen rezene falan vermeyin daha dün bi postta açıklamasını yazdım büyük insanlarda bile karaciğer enzimini bozuyır rezene kimyon anason burda bi kadın hastanelik olmuştu bunlardan yani kücücük cocuga neler olmaz Allah esirgesn
incibasar Cnprtk 6 aydan önce bu çaylar direk verilmiyor diye biliyorum eğer azda olsa emiyorsa siz için sütden geçsin onun hariçinde mamasının gaz giderici olarak seçin aptamil conformil mama var gaza iyi gelen hatta çok iyi geliyor onu deneyin
Bonsy Nette rezene genotoksik yazıp kanserojen olduğunu görün önce. Gen yapısını bozuyor bebeklere emzirene vermeyin diyorlar artık.
Bonsy Cnprtk önce karaciğer enzimleri yükseliyor ast alt sarılıkla devam ediyor kullanım devam ederse fulminan hepatit yapıyor mantar zehirlenmesi gibi toksik doza ulasabiliyor..
Bonsy Cnprtk yeni yayınlandı araştırma yurtdısında ayaklandı pediatristler türkiyeye bilgi gec yayılır biliyorsunuz. İlk 6 ay sadece anne sütü verin dedikleri için de zaten her Türlü ek yasak d vit demir dısında