ONAEA Kızlar aslında normal anakucağı vardı ama yırtıldı dikişinden almak istwmiyorum ama bebeğim çok seviyo ne almalıyım ? Baby björn muadili alsam kaç aylık olana kadar kullanabilirim ?
yagmure17 ONAEA bende babyjörn muadili pierre cardin anakucağı var 8.5 kiloyuz kullanıyoruz hala biraz bebeğinizin kilosuyla alakalı 10kilodan sonra çok rahat kullanılamayabilir epey yatıyor çünkü ağırlıktan dolayı ve yatmak istemiyorlar
Elmsnghn ONAEA bebeğiniz neredeyse oturma dönemine girmis. Bi kac ay sonra da iyice tam dönmeye başlayacak. Benim oğlum erken döndü. İcinde kemer vs hak getire hep dönerek kendini düşürmeye calisiyordu
sdanr29 ONAEA yani çok para verip almaya gerek yok bence ben gereksiz buluyorum hızla büyüyen bebeklere dünya paralar verip böyle şeyler almaya bende bebeğime e bebekten ana kucağı almıştım fiyatı gayet uygun 500 liraydı bebeğim şuan 7 aylık hala kullanıyorum elim ayağım gayet kullanışlı ve güzel
aleksandralarossa ONAEA at altina battaniye yerde yuvarlansin askom zaten dönme zamani gelmis yerde döne döne oyuncak kovalar
beybiliko ONAEA kızım 5. ayda dönmeyi öğrendi ve anakucağında durmamaya başlamıştı, yeni bir anakucağına hiç para vermeyin bence, omu yerine piyanolu oyun halısı alabilirsiniz, hem karın üstü durur hem de dönmesini teşvik edersiniz