Goodmom wafflee_42 bebekden bebeğe değişiyor canım ateş oluyor yan etki olarak dediler ama şükür biz yaşamadık ateş sadece huzursuzluğu oluyor oda aşıdan mı yoksa 4.ay atağımı bilemiyorum tabi de bizde böyle olmuştu
wafflee_42 Goodmom çoğu anne epilepsi teşhisi konulduğunu söyledi aşıdan sonra. Tesadüf mü bilmiyorum.
Goodmom wafflee_42 ben hiç duymadım canım doktorumuz da öyle birşey söylemedi hiç sadece yan etkisi olarak ateş belki olur dedi okadar
Masalinannesiii Valla bizim bi oldu 38.7 ates . Mahfetti bebegimi o aşi. 3 gun hzursuz hep agladi deliricektim artik :( insallah sizin bebeklerinize olmaz
Yuliya1219 wafflee_42 bizimde hafif ates yapti huzursuzluk falan da yapmadi korkmayin iyi olur hersey
Bsr06 wafflee_42 ben ateşten korkuyordum bir tek şimdi türlü türlü şeyler görüp okuyoruz panik atak oldum iyice ya inşallah sorunsuz atlatırız
Ahsenbalim Bizimde yarın inşallah kolay atlatırız dıger asılarda çok şükür ateslenmedık atak başladı dünden beri sürekli aglıo hıc bıseyden memnun olmuyor en zevk aldığı kucakta gezip kesif yapmaktan bile zevk almıo bı an önce bitsin ınsallah