Kadriyesen Arkadaşlar yeni doğan bebeğe ilk sütünden önce sade soda verilen bebeklerde gaz sorunu olmuyo diyolar doğru mu ?
NurrC Kadriyesen ilk defa duyuyorum. Canım ne yaparsan yap gaz olacak sadece hafifletecek şeyler yapabilirsin. Sonuçta bebeğin bağırsak ve mide doğumdan sonra harekete geçiyor. Zamanla kendi başına çıkarmaya başlayacak. Bu tip şeylere inanma bebeğe verebileceğin tek şey anne sütü olmalı ilerleyen zamanlarda gaz damlası kullanırsın.
Sin21 Kadriyesen ay töbeler olsun ilk kez duydum sanmıyorım minicik mideye soda yarardan çok zarar verir😱 doğru değil tabiki dinleme kimseyi
Busraoxuz Kadriyesen bızde verdık agzına bı cay kasıgı kadar , bızımde gaz problemımız olmadı. Verdık bız dogrusu bu demıyorum yanlıs anlasılmasın. Ikı yegenımde de kızımda da sorun olması sukur .
araskuzumm0918 Kadriyesen evet bende bilgisine güvenen bir dr yakınımxı sayesinde doğumdan sonra akşamdan gazı tamamrn alınmış soda verdim bir çay kaşığı,beni ilk emmesindrn önce,işe yaramadı,4 ay yine çektik gaz sıkıntısı sonrasında geçti
Busraoxuz Mom091 asiti kacmaması gerekıyor zaten. Acıp verdık agzına daha emmeden. Bende duydugumda kızmıstım bızımkılere ne yalan soyleyım. Her ıkı yegenımde olmayınca gonul rahatlıgıyla verdırdım acıkcası.
Defnedilan34 Ben dün kabız diye bi çay kaşığı zeytin yağı verdim çocuğa bisey olcak diye aklım gitti sabaha kadar başında bekledim 😂😂😂😂 iyi cesaret sade soda vermeyi düşünmek büyük ihtimal çevrenden ver gaz olmuyo demişlerdir bence verme küçücük mideye 1 damla bile olsa çok zararlı gaz bebeğin sindirimiyle alakalı olan bisey ne verirsen ver ilaç da kullansan malesef oluyor belli bi zamana kadar