Kadermiray56 aysenurshn benimde çok şişti bütün vücüdüm sadece sıvı tüket dinlen ben öyle yaptım bir haftada gecti
cnnkr Bende yaşadım aynı durumu resmen fil gibiydi ayaklarım. Doğumdan 2 hafta sonra düzeldi. Tuzlu suya koyup havaya dikiyordum
hazal3421 aysenurshn 15 gün oldu doğum yapalı benim çok kötü şişti elim ayağım ödem oldu havaya kaldır filan denildi ama hepsi boş geçmiyordu en son suya abandım günlük çok fazla su tüketip tuvalet ihtiyacımı giderdim bol bol tuvalete çık tek çözümü bu
sezeryanlaanneolunmazmis Canım normal değil heleki sezeryan olmussan sana kan sulandırıcı iğne vermeleri lazım
Rosaa62 aysenurshn benimde doğuma yakın çok şişmişti doğumdan sonrada devam etti ama benim doktorum varis çorabını önerdi o şişmeyi büyük oranda azaltıyor
EliS_ aysenurshn 12 saat suni sancı aldım ayaklarım bir ay boyunca inmedi. 38 no idi 40 oldu yani. Sonradan indi 38 e şükür🥲
babybb aysenurshn benim de geçmedi doktor iğne verdi kan sulandırıcı sanırım oksapar mı ne evde kendimiz vurduk öyle geçti 4 günde
Umay-gmz aysenurshn hamilelikte hiç şişmedi benm, normal doğum ertesi gün sağ ayağım bileğimle beraber şişti, varis çorbaı giydirdiler hastanede çok sıkı beyaz bi çorap , ama hemen geçmedi bir haftada düzeldi
Mehlikamm aysenurshn Canım korkma cok normal bir durum. Doktorum doğumdan sonra 1 hafta 10 gün vücut su toplayacak ödemleniceksin korkma sonra gecicek demişti aynende öyle oldu. Bol sıvı tüket hepsi geciyor inşaallah :)
Kubrs aysenurshn valla istediğini yap geçmiyor benim ayakkabılarım ayağıma olmazdı esiminkileri giderdim yani okdar şişti ama zamanla geçti bide yürüdükçe geciyo sanki ben doğumdan sonra yürüdüm evin içindede yürüdünmsürekli
Turnaaaa Kubrs sezaryen ile doğum yaptım.. ablam bana dedi ki bacakların üç katına çıkmış önce dalga geçiyor sandım sonra cidden öyleydi. Doğum sonrası gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum kaşıntılar oldu kaşıdıkça yara oldu. Yürüyüş yaptım ufak ufak 15 güne indi dert etme zamanla inecektir
havva112 aysenurshn Sezaryenden sonra benim de çok şişti ayak bileklerim ayağım bir haftaya kendiliğinden geçti
BellatrixLestrange aysenurshn tansiyonunuz nasıl? Benim balon gibi sismisti tansiyonum yüksekti ilaç kullandım 2 ay sonra düzeldi
17_bar aysenurshn benimde şişmiş tipi sanırım Doktor’un verdiği antibiyotik yan etki yapıyor benim doktorum öyle bi durum olduğunda bana hemen haber ver demişti antibiyotiğimi değiştirmişti
civciviim aysenurshn benim de normal doğum sonrası ayaklarım çok şişmişti aile hekimi hemşiresi bana ayaklarının altına yastık koy yukselsın uzan bide nescafe iç demişti nescafe nin için de ki bi madde iyi geliyormuş gerçekten de faydasını gördüm deneyebilirsiniz