Deniz32 Kızlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar olsun pazartesi günü için misafir davet ettim ama ortada menü yok yardımcı olur musunuz 😬
Ozra Deniz32 bende salı gününe davet etmeyi düşünüyorum ezogelin çorba İslim kebabı ve nohutlu pilav Havuç tarator Su böreği Közbiber salatası Marul salatası İstiridye tatlısı düşündüm değiştirmezsem
Birberenannesi Deniz32 tatlı tabiki güllaç 👌 hem pazardan yapıcakmışsınız güzel çekmiş olur güllaç. Yemeği bilemicem ama tatlı kesinlikle güllaç olmalı bence 😄
sezer2022 Deniz32 bende kaynanamı çağırdım, fırında köfte patates, çorba ve salata düşünüyorum 🙈 zaten çalışıyorum yani onun çağırması gerekirken, ben ilk iftarı yalnız yapmasın diye davet ettim
Deniz32 egelsenkonuss teşekkürler karnıyarıkta iyi fikirmiş, yapacağım yemeğin malzemeleri yarından alıp tatlıyı pazar günü yaparım diye düşünüyorum ne tatlısı ne çorbası yapsam bunlarıda netleştireyim
egelsenkonuss Deniz32 biz tarhana corbasini çok sevip yapıyoruz. Tatlı olarak da kadayıf veya Hira tatlısı yapabilirsiniz. Ana yemek olarak da karniyarik veya sultan kebabı da olabilir sultan kebabı çok basit
smy17 Deniz32 sosluk domatesiniz varsa domates çorbası yapabilirsiniz çok pratik oluyor. Tatlı da muhallebili kadayıf, şekerpare veya fırın sütlaç olabilir 🌸
Deniz32 egelsenkonuss ay bende tarhanaya bakılırım hem hafif oluyor bu sultan kebabını ilk defa gördüm galiba ben misafir menülerinden biraz geri kalmışım 😅 çok teşekkür ederim değerlendireceğim bu menüyü
Deniz32 Ozra menüme havuç taratoru ekliyim şu andan itibaren İslim kebabı hiç yapmadım ama baktım misafir için şık duruyor, istiridye tatlısıda yapabilirim güzel fikir 😋
Deniz32 Birberenannesi yaa ne yazık ki bende bir türlü güllacı sevemedim 🙈ama severek yiyenlere o kadar özeniyorum ki
Ozra Deniz32 islim kebabı çok kolaydır hatta bi gün öncesinden köftesini falan hazırlıyorum pratik oluyor 🤭oo ne güzel afiyet olsun simdiden 🌺
Deniz32 sezer2022 menünüz çok güzel çalıştığınız halde yapıyorsunuz birde ☺️ olsun siz iyi düşünmüşsünüz yinede ilk günün bereketi farklı olur ☺️
gde3845 Deniz32 domates çorbası rulo köfte patates püresi havuç suyu tarator yeşillik salatası muhallebili Kemal paşa tatlısı
[silindi] Deniz32 guvec kaplarina kasarli besamel soslu tavuk sote yapabilirsin yanina pirinc pilavi paçanga yada avci boregi kozlenmis patlican kirmizibiber salatasi normal mevsim salata zeytinyagli taze fasulye yapabilirsiniz ortaya bide tatli kesinlikle serbetli olmali sekerpare guzel olabilir yanina dondurmayla servis edersiniz😊