PamukPrensesannesii ferhanferi evet iki yaşta bitmesi gerekli diye biliyorum sizinki biraz uzamış. Tam olarak kaç aylık ?
hatice4949 ferhanferi benim kızım da iki buçuk yaşında hala bişeyler alıp ısırıyor telefonumun kenarlarını ısırık izleri var çok uyardım tabi eskisi ne göre çok çok iyi eskiden her şeyi ağzına koyuyordu
ferhanferi egelsenkonuss evet konuşuyo cümle kuruyo bilmyrm niye yapiyo daha yeni girdi 2yasina oyun hamuru agzina alıp tadı kötü olunca tükürüyo bazen benden kaçırıp yapiyo bn izin vermiyorum diye
NezB38 ferhanferi benim oğlumda ayni canım anlattım ama tam anlamıyor oyun hamuru oynarken tam ağzina götürüyor göz göze geliyoruz hayır oğlum o yenen hamur degil diyorum almıyor yani zamanla öğrenecektir.
ferhanferi PamukPrensesannesii 28subatta tam 2yasina girdi yani kalemi aliyo bna bakarak guluyo bazen biliyo aslında almaması gerektiğini bazen tokadını cikariyo saçından onu ağzında dolandiriyo emzigi vardi onu bırakalı 2ay oldu
PamukPrensesannesii ferhanferi yani size inat olarak yapıyor o zaman , tepkisiz kalmayı denediniz mi ?
Sebusebu ferhanferi benim kız 25 aylık. Yiyecek olmayan şeyleri ağzına götürmüyor hatta kardeşi var o oral dönemde onun elinden alıyo kızıyo o mama değil diye. İnattan yapıyor olabilir cünkü ben de bazen bişeyi yapma dediğimde inadına gülerek yapıyo