Masaldyg 4-5 gündür uykuya inanılmaz direniyor gece uyanıp ağlıyor uyumuyor saatlerce oyun oynuyor öyle bitkinim ki.. destekçim de yok tek başıma bakıyorum artık dermanım kalmadı atak dönemi de değil bu nedir böyle anneler birşey söyleyin
Dolores Masaldyg evet 15.ay zihinsel olarak bir sıçrama yaşanıyor , kendi gözlemim. Gündüz uykusunu 1 e düşürün artık o da etkili olur kolay uyur
girlmam Masaldyg aynı durum bizde de var öğlen uykularini kaldırdı kızım resmen uyumamak için direniyordu maks 2 hafta sürdü sanırım atak haftasi dışı tabi bu anlattığım öğlen uyumayip akşam 5 6 gbi uyuyup sabahta aynı saate kalkıyordu enerjisi full yetişemiyordum çok hareketli bebeğim enerjim yetmiyor bazen
esmaaydn Masaldyg oglumda 15 aylık normalde uykuları cok duzenlıydı hatta besıgıne koyuyodum kendı uyuyodu 2 gündür uyumuyor sadece aglıyor ayakta sallanmayıda bılmıyor kollarım kopana kadar uyumasını beklıyorum cok zor Allah yardımcımız olsun
Masaldyg Dolores yaklaşık iki haftadır tek uyku uyuyor ama tek uykuya geçtiğinden beti sanki herşey daha kötü oldu
Hcccrn Bizde de durum aynı sabahı zor ediyoruz emme ayakta sallama gündüzde zorla uyutuyorum 5 aydır tek uyku uyuyor çok zor tükendim artık alıştım çünkü bebeğim uykuyu sevmiyor kabullendim
Masaldyg AegeansMom memede uyuyordu ama uykuya çabuk falatcı şimdi saatler sürüyor gece özellikle. Uyku saati geldiğinde uyuyan çocuk bugün 9 saat sonra uyudu
Masaldyg girlmam umarım dediğiniz gibi geçer iki haftaya. Hiç ferman kalmadı baya depresyon yaşıyorum aslında
AfAs Masaldyg bende 19 ay da tek uykuya gectim ve aynisini yasadim hem son ataklari ustune tek uyku azi disleri boyle bes hafta surdu alistilar simdi tek uykuda bazen hic uyanmiyorlar bezen aglayarak uyaniyorlar kesinlikle disten oldugunu dusunuyorum.
Usnac1995 Masaldyg Diş geliyor olabilir mi. Benim oğlumda o aylarda sürekli uyanır ağlardı falan. Uykuları inanılma bozulmuştu. Sonra bir de baktım ki ben hiç anlamadan 3 azı diş patlatmış yavrum. Derdi meğer buymuş 🥹🥲 Sizin de diş olabilir,
Masaldyg Usnac1995 dişleri zaten sıra sıra çıkıuor sürekli ağzında bir diş görüyorum aralıklı günlerle. Ama ağrı kesici verdiğimde de aynı sorun yani diş muhtemelen sorun ama sadece diş değil gibi. Muhtemelen büyüme sancıları çekiyor ama bende de derman kalmadı işte