Kilo alımı azalması normal. Bizim doktorumuz öyle söyledi. Artık eskisi gibi kilo almasını bekleme dedi. Bence irmik pirinç unu evet denenebilir ama önce tadımları deneyebilirsin. Onun dışında Bir tatlı kaşığı irmik Bir çay bardağı su ile pişir. Üzerine herhangi bir meyveyi koyabilirsin. Elma, muz, ayva, armut, cennet hurması gibi. Sabahları avokado, meyve, yoğurt karıştırabilirsin. Ya da yumurta sarısı avokado muz karıştırabilirsin. Biz de 6,5 aylığız. Yumurta tadımı vs yaptım. Şimdi sabahları bazen yumurta haşlıyorum dediğim gibi karıştırıyorum. Bazende irmikli yumurta yapıyorum. Bugün mesela sadece yumurta kırdım tavaya sonra labne peynir koydum ayrı olarak tabağına. Salatalık koydum eline alıp tadına baksın diye ve kaşar koydum. Maksat kaşar ve salatalığın eliyle tadını alması. Yemedi zaten. Pirinç unu benim bebeğim sevmedi ki çok önerilmiyor. Onun yerine yulaf ezmesi alabilirsin. Ayrıca sebze çorbası vs yapabilirsin. Sadece yoğurt ve meyve karıştırıp danone yapabilirsin. Benim bebeğim yoğurt çorbasını sevdi bu arada onu da deneyebilirsin. Aklıma gelenler bunlar şu an biraz karışık yazdım ama ☺️