zeynep06alperen Kizlar oglum 3 yasinda 2 gün atesllendi antibiyotik ve ibu fort verdiler kullaniyoruz ama gecmeyen kuru öksürük var serumla burnun aciyorum filan ama gecmiyo bilsiginiz biseyler varmi lütfen uyuyamiyo cok tikaniyor
neanladinyurdagull zeynep06alperen pekmek ısıtıp vermeyi denedinizmi.Biz bu şekilde büyüdük 3 buçuk yaş oğlum var bende öksürdugunde hafif ilitip kaşıkla veriyorum
zeynep06alperen neanladinyurdagull normal pekmez veriyorumda isitip verince hayatta icmiyo denedim tereyagla pekmezi
neanladinyurdagull zeynep06alperen tereyağ katmiyorum ben yemek kasigina döküyorum onu tutuyorum Ocak üstünde ılındımı iciriyorum bi ara istemedi pipetle icirdim mecbur Geçmiş olsun
Ranataa Merhaba. Yıkanmamış koyun yünü satın alabilirsiniz bebeklere özel boyutu var. gece yatarken sırtına yerleştiriyorum sabaha kadar kalıyor. Ben inanmamıştım ama çocuğuma fayda etti. Alerjik öksürükte işe yaramayabilir. Biraz araştırın bi bakın derim
Ranataa zeynep06alperen ben trendyoldan almıştım arama kısmına das yün yazınca çıkıyor ya da yıkanmamış koyun yünü olarak da aratabilirsiniz.