SiprayiL Kızlar 4.ay gerçekten çok mu zor? Evrene olumsuz mesaj göndermek istemiyorum ama meme reddi ve uyku gerilemesinden çok korkuyorum😭 böyle bir durum yaşamayan var mı o kadar çok görüyorum ki 4.ayda bu sorunu yaşayanlar
Mmad SiprayiL beniö de dplumdan yana en büyük korkum 4. Ay atağıydı ve 2 ve 3 ayları arasında 1 ay boyunca ağlamaktan emmemekten ayda 300 gr almıştı 4. Ayda ne oluruz kim bilir dedim valla dayer güzel gidiyor ben de çok şartlamıltım kendimi ama yani günü gününü tutmaz bebeklerin kendinize şimdiden zehir etmeyin belki öylw geçmez🙏🏻
Ssude SiprayiL her bebek kendine özeldir dedim. Atak olmaz dedim. 4. Aya gelene kadar 😢 ilk iki ayımızı çok sancılı geçirdik alerjiden dolayı. Kızımın 3. Ayı çok rahattı şükürler olsun. Ama bu 4. Ay atağı var ya işte burda sanki sınıfta kaldım gibi hissediyorum. Minik cadı emmedi memenin birini mastit oldum. Kendi uyumuyor. Geceleri saat başı uyanıyor.
ikikereanne_ SiprayiL benim kizim 3 bucuk ayliktan 5 ayliga kadar uyumak emmek disinda huzursuzdu o gunleri hatirlamak bile istemiyorum ay
nurasitkerem_ Ben yaşıyorum Allah sabır versin bütün hepimize büyüdükçe daha da zorlaşıyor bence herşey