gunesnck Merhabaa ek gıdaya geçeceğiz önereceğiniz ürünler var mı acaba ve öncelikle hangi sebzelerden başlıyoruz 👀
meta1 gunesnck biz ilk elma ile başldık sonra armut verdim bu ikisinden sonra sebzelere geçtik havuç ptates kabak diye
Gonca4297 gunesnck Yoğurt, patates,havuç, kabak,elma şeklinde başlamıştık. Avakado,balkabağı,brokoli, yumurta sarısı şeklinde devam edeceğiz.
Gonca4297 minikduru Her doktorun görüşü farkli olabiliyor. Kimine önce yoğurtla başlayın derken kimine ilk sebzeyle baslayin diyorlar mesela. Her bebek farkli ama yumurta akını hic duymadim daha once kimden gorsem duysam sarısıydı ilkl verilen yanlış da olabilir tabi bilmiyorum belki de sizin bebeginize gore oyle söylemiş olabilir bilemiyorum yine de doktorunuzun dediginden sasmayin :)
gozdegll minikduru çok ilginç yumurtanın akı alerji yapar diye sarısını öneriyorlar doktorlar ilk defa duydum böyle bir şey 😳
Zinnetnur minikduru sarıdan başlanır akı kim söyledi size hatta akını 1 yaşından önce tavsiye etmiyorlar
minikduru gozdegll sağlık ocağı hemşirelerinede güvenmemek lazım ne dediklerini bilmiyorlar iki defa sordum hatta akı mı diye evet dedi eşime de sordum sağlık ocağında hemşire yumurta akı dedi değil mi diye tuhaf 😒😏 ..
denizchdr Bende ilk yumurta sarısı diye biliyorum bizde yoğurt başladık yarın havuçl devam ediver 3 gün kuralıyla
tamamdedimyaa gunesnck kabak, havuç, patates, yoğurt olarak başladık. Sonra meyvelerle devam ettik. Meyveleri sona bırakmakta fayda var.
Zinnetnur gunesnck biz sebze başladık doktorun tavaiyesiyle havuç kabak patates bal kabağı avakado sonra yoğurt yumurta sarısı en son meyveler
ozge48 Merhaba ilk olarak sebzelerle başlamak en doğrusu meyveler tatlı olunca sebzeler sonrasında tatmak istemiyorlar yaklaşık mevsimine göre 10 tane sebze meyve taşımından sonra yoğurt ve yumurtanın sarısı ben çok araştırdım edindiğim bilgiye göre 1 yaşına gelmeden yumurtanın beyazı bal patlıcan gibi ürünler verilmemesi gerekiyor
dilara2442 minikduru bi doktordan duymuştum bende ismini hatırlayamadım kendi oğluna sarı beyaz ayırmadan vermiş sonuçta iç içe olan bi besin beyazın sarıya sarının beyaza değmeme ihtimali yok yumurtaya alerji varda hem sarısına hem beyazına vardır demişti bende mesela öyle diyince ayırmadan vermeye başlamıştım çok şükür bişey olmadı kendi doktorumuzada sormuştum oda ikisini verin sadece bal vermeyin 1 yaşa kadar demişti
Gonca4297 minikduru Allah allah garip gerçekten tekrar gittiğinizde sorun bence neden öyle söylediğini
Onemother1 minikduru bu işte bi terslik var.beyazı zaten tehlikeli olan o zaman tamamını ver derdi sarısını niye ayırsın.