Canda yirmiikikasim23 farklı aylarda oluyor rota 2-4 mesela Menenjiti 3-5-15 yada 7-9 şeklinde de yapabiliyorlar aynı aya denk gelmiyor
yirmiikikasim23 Canda doktor ayarliyor sanirim bize bi doktor kagit vermisti orda rota 3-5 yaziyordu ona gore yaptirdim ben
kubra3796 eurydice nimettix ve rotayı aynı anda yaptırdık 2 hafta sonra bexsero yu yaptırdık 2. Doza gidicez bexero için 5. Aydayız
Gnmtsf 7 aylık kızım bugün olduk ilk dozumuzu bir nimenrix bir bexsero yapıldı aynı anda diğer dozu 9. aya verdi doktorumuz
Eymencvk eurydice yanlışım yoksa ilk doz 13 aylık yaptırdık 2 ay sonra 2. Doz 1 sne sonrasıda hatırlatma o kadar
Yasemin158 Gnmtsf toplamda 3 kez oluyor ama biri en az 3 doz biri de tek doz oluyordu toplam 4 kez vurulmuyor muydu
agustosta durununannitoskosu ya ben de aynı durumdayım kimse yok kaldığımız sehirde neredeyse. Hangisini ve kaçıncı ayda yaptıracaksınız?
durununannitoskosu agustosta 13. Ayda nimenrix ve bexseroyu yaptırdık 15te tekrar bexsero olacak ve 27de bir doz daha bexsero yaptirdiktan sonra bitiyor
Bebek23 eurydice Bizim doktorumuzda 3-5-13. Aylarda önermişti ben yaptırdım şu an 15. Ayın içindeyiz herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür