Muhammed_sefa05 Kızlar ilk defa aptamil kasik mamasi alacam da hangisini alsam bilmiyorum ki bana fikir verir msnz kilo da aldırsın da bide çünkü zayıf oğlum 2 numara alacam da ama hangisini bilmiyorum 7 ay 25 günlük bu arada fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar
mraslan Muhammed_sefa05 Kaşık maması ile normal mama yani formül süt farklıdır. Ben oğluma kaşık maması olarak aptamilin sütlü pirinçli ve 7 tahıllı elmalıyı kullanıyorum memnunum 😌
Poyraztaha Muhammed_sefa05 sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum içinede bebe bisküvisi katıyorum kaşıkla yemiyo benim bebeğim biberonla veriyorum
incibasar Muhammed_sefa05 aptamil 2 numara devam sütü alın ayrıca kaşık maması da 5 meyveli ve sütlü büsküvili olandan alın
sbldmr123 Muhammed_sefa05 Ben 2 çocuğumda da sanırım bütübn çeşitlrini denedim aptamilin en çok sütlü bisküvili ve 7 tahıllı elmalıyı sevdiler. Ama senin dediğin 2 numara olan kaşık mama değil devam sütü. O ayrı, anne sütü yetmeyince verilir biberon mamasıdır yani
eminekaraca ben aptamilin sütlü pirinçli olanı ile başladım henüz diğer çeşitlerini denemedim. mama olarakta aptamil 2 kullanabilirsiniz
sevdeguzelcoskun Biz 5 aylığız 6 ayı bekliyoruz araştırdığım kadarıyla ilk pirinçli olanlarla başlamak gerekiyor
Muhammed_sefa05 damlabozkaya canm bende aptamil aldım sutlu 5 meyveli olani aldım senin dediğin yoktu malesef bi dahkine ondan alırım artik
asudeyaman1 Aptamil 2'yi kullanabilirsiniz,kaşık mamalarından sütlü pirinçli yi yediriyorum, sonra 7 tahıllı elmalı yada, diğer çeşitlerinden birisi ile devam edeceğim.