Carsamba günü hava güzel oldugu icin parka ciktik sadece aksam üzeri biraz sogudu ve esti hemen eve döndük dün aksam burnu tikandi hemen izonotik su ile yikayip aspire ettim burun spreyimiz vardi onu kullandim burun acildi derken gece ateslendi hemen calpolunu verdim rahatladi uykuya gecmeden nebulizatör ile hava verdim oksijen saturasyonuna baktim gayet iyiydi cigerler de hirilti yok burunda tüm hirildi balgam var oda genzine akiyor. Üst solunum enfeksiyonu gibi gözüküyor aferin verdim sabah calpolu kestim. Doktorumuz bugün tatile cikmis sabahtan hemen hastaneye gidecektim ama maalesef whatsapptan ulastim kendisine uyguladigim tedavinin dogru oldugunu böyle devam etmemi eger ates düsmezse hastaneye gitmemi söyledi. Sabahtan ise gitmeden babasi da geldi gördü hastaneye gidelim dedi doktoru yok diyorum hala diretiyor oda ayri gerdi beni.
Bu saat oldu 7 kasik omlet yedi baskada agzina bir sey sürmedi mama verdim onu bile icmiyor su icmiyor vücut direnci iyice düsecek yemedigi icin.
Tecrübeli anneler ve burada meslektasim olan pediatrik hemsire anneler sizin bana önerebileceginiz bir yöntem var mi? 11 bucuk aylik bebegim.
Simdiden tesekkür ederim cevap veremezsem bile okuyacagim hepsini cünkü durmuyor 1 bucuk saat kesintisiz agladi su an sakinlesti firsattan istifade yazmak istedim.