kanalize Başa çıkamadım 😁 Doğduğundan beri uykusu konusunda sorun yaşadım maalesef. Hayatımda en sevmediğim şey uykusuzluk. Asla tahammülüm yok. Ama sağ olsun oğlum alıştırdı. Bebeğim 5 ay 3 günlük hala tam düzelmedi maalesef. Bizim üçüncü ayın sonunda başladı. Eskisi kadar olmasa da idare ediyor. Benim denemediğim yol kalmadı. Babybjörn tarzı ana kucağı, elektrikli ana kucağı, park yatağın ana kucağı, park yatak, hamak beşik vs. Yok uyutamadım. Başlarda pilates topunda zıplayarak uyutuyordum. Büyüdükçe e haliyle ağırlaşınca dayanamaz hale gelip ayakta sallamaya alıştırdım. Baştan beri desteksiz uyumayan bir bebekti zaten. Geçen gün canıma tak etti yatağa koydum bir iki saat boyunca yanında durdum. Arkada süpürge sesi açıktı ben de saçlarını alnını okşayıp piş piş yapıyordum. İki gün gayet güzel gidiyordu. Sık uyansa da yatağına alıştırmak istemiştim. Ve sallamadan uyutmak istemiştim. Dün akşam dört saat süründürünce pes ettim. Dedim demekki temas istiyor ne yapayım. O öyle oldukça gerilmeye sinirlenmeye başlamıştım artık. Rutin de oluşturmuştum ama fayda etmedi. Her bebek bir değil sanırım. 🥺