Yagnur_gunes Selam anneler.11aylik kızım var 4 yukarda 2 aşağıda dişi var emerken isiriyo çok canimi acıtıyor, bende ister istemez bağırıyorum bu sefer agliyo korkuyorum emmeyi bırakır diye,Allah aşkına varmı bı yöntem isirmamasi için 🤚
Busra986532 Yagnur_gunes 18 aylık olduk 2 aydır dişleyerek emiyır memem tanınmicak hale geldi 2 gün birini diğer 2 gün diğerini veriyorum iyileşiyor kremlerle ama yine ayno geceyi kestim çok rahtladım gğndüzüde azalttım bıraktrcam ama dayanamaz oldum
canali Bununla ilgili dün bir doktora denk geldim ısırdığında sakın bağırmayın yüz ifadeniz düz olsun ve parmağınızla memeyi kenarlardan hafif hafif çekin tekrar yaparsa tekrar yapın eğer ısrarla devam ederse bıraktırın memeyi diğerine geçin ona da yaparsa biraz ara verin diyodu o videolu göstermişti ısrarcı olursan bu şekilde ısırmayı bırakır yavaş yavaş bence bi dene canım
Yagnur_gunes Busra986532 neyseki sizin iki yasa az kalmış azaltsaniz olur tabi Allah kolaylık versin çok zor
hayatisigim Bugün bi videoya denk geldim hiç bi tepki vermeyin gülmek veya kızmak gibi veya acı duyduğunuzu gösteren. çocuğunuzun ağzının kenarından parmağınızla ağzını yana ittirin