2AngelMom Kızlar merhaba 6 mart’ta kan verdim 394.5 çıktı bugün yine vericem kan bakalım kaç çıkacak Son adet başlangıcım 30 ocak Adet tarihime göre 5 haftalık gebeyim ama kan değerim düşük gibi 5 haftalık için 394.5
Kelebekakkor99 2AngelMom beta ile hafta ölçülmez betaniz 2 gün sonrasında 2 katına yakın artarsa sağlıklı gebeliktir
aysegulcetin 2AngelMom Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin benimde adet tarihime göre 8 haftalık Hamile olmam lazım ama ultrasonda 7 haftalık çıktı. Büyük ihtimal geç döllenme olmuş. İlk çocugumda da aynı şekilde geç döllenme olmuştu 2 hafta geriden geliyor görünüyordu 🥰
Mirabia 2AngelMom gözünüz aydın umarım güzel haberler alırsınız. geç döllenme olabilir benim adet tarihime göre 5 haftalıkken kan verdiğimde 43 mü ne çıkmıştı şuan 10 haftalık olduk
2AngelMom Kelebekakkor99 merhaba 🌸 onu biliyorum son adet tarihine göre hesaplanıyor. Son adet tarihime göre 5 haftalık gebeyim ama kan değeri 5 hafta için düşük gibi soruyorum normal mi 5 haftaya bu kan değeri Heyecandan soruyu toparlayamıyorum kusura bakma balım karmaş dolaş oldu 😄😄😄