Mervetavas_96 8.ayın içindeyiz oğlum hiç emeklemek istemiyo sadece yürümek hatta koşmak istiyor adımları kocaman emeklemesiyle uğraşıyorum ama sadece ağlıyo teşvik etmeye çalıştık kaç kere ama korkuyor gibi sanki bi uzmana mı danışsam
LanetOlasiFederaller Mervetavas_96 emeklemeden yürüyen bebekler var , emeklemek zorunda değil , zorlamayın bebeğinizi.
chicharitoo Mervetavas_96 benimki de hiç emeklemedi. Dert etmeyin şimdi 1 yaşında hala emeklemiyor bıraksam uçacak🤣dert edilecek bir şey değil genetik böyle şeyler bence. Ben de hiç emeklememişim. Hatta sülale de kimse emeklememiş😅
esmayldrm Mervetavas_96 bazı bebekler emeklemeden yururler bebekten bebege farkeder . Ltfen kiyaslama yapmayın en iyisini doktorunz bilir uzulmeyn hc .
nino33 Mervetavas_96 şimdi biz 7aylik olduk dün ama asla emeklemiyir destekli de oturmuyor hala bebeklerden çok şey beklemeyin bırakın zamanı gelince yapsınlar lütfen bebeklerimiz badka bebek ile kıyaslayıp canini zi sıkmayın
2boymommy Mervetavas_96 emeklemek zorunda degil ki canim benim büyük oglumda emeklemeden yürüdü bu oglumda 7aylik sürünüyor 🤣