Senbenimmucizem Vajinal doğum yapalı 32 gün oldu daha dikislerim duruyo dusmediler bu normal mi daha önce böyle bişey basina gelen oldu mu
nobody_ Senbenimmucizem ben cesaret edip bakamıyodum bir türlü ama arada sarkıp takılıyodu öyle anlamıştım henüz düşmediğini. Tam gününü bilmiyorum ama o civarlarda düştü benim de. Fito krem verdi doktorum düzenli kullanmama rağmen çok iyi gelmişti benim dikiş yerlerinde minik yuvarlak şişlikler olmuştu onlara da etki ediyo
gamzeyv Senbenimmucizem benimkide 1 aya düşmüştü ama çevredeki çok bilmişlerdir aaa 1 haftaya düşmesi lazım diye diye benim psikolojimi bozmuslardı 😀
ervavehuma Kızlar bende doğum yapalı 37 gün oldu normalde dikişlerim düştü 3-4 güne kadar gayet rahattım ama son günlerde dikiş yerimde ağrı ve şişlik var oturup kalkarken zorlanıyorum böyle bi durum başına gelen varmı varsa nasıl bi yol izlediniz
Busranisa ervavehuma benımde aynı ya 3 gün iyiydim şimdi daha kötü aynı söylediğin gibi 1 hafta oldu doktora gidicem bakalım ne dicek. 9 gün geçmiş senin şuan nasıl dikişlerin
ervavehuma Busranisa Benim dikişlerim iltihaplamış buraya yazdığımın gecesinde iltihap patladı onun üstüne kuş gibi hafifledi çünkü öncesinde oturamıyordum bile bebeğimle ilgilenemiyordum azıcık dikişlerimde açılma olmuş çok küçük bi yer olduğu için kendiliğinden kapanıyor çok şükür bu süreçte sürekli kantron yağı ile pansuman yaptım daha çabuk birleşmesi için sanada çok geçmiş olsun canım