Tgbh28 merhaba baştan sona okudum yazdıklarınızı çok sevindim sizin için.benim ikizlerden birinde var taşikardı şuan 3 yaşız 1,5 senedir dideral kullanıyoruz,bu hastalığı şöyle anladık eşim çocupa bakmaya gitmişdi gece yatırdıktan sonra bana dediki kafasından aşşağıya su dökmüş gibi terli bu çocuk dedi bizde anlam veremedik taki çocuk doktorumuza muayne olana kadar hemen ambulans geldi çocuğumu yoğun bakıma aldılar çok şükür geçti sonra ne zaman hasta olsa nabzı 350 çıkıyordu tekrar yoğun bakıma yattı ilacı kullanıyoruz iyi geldi şükür nabzı normalde seyretmeye başladı en son gittiğimizde ameliyat tek çare dediler çok korkuyorum anjiyo gibi ama öyle değil kasıktan girip damarı ykıcaklarmış birdah olmıycakmış bu hastalıktan net konuştu kardiyolog inanın okadar korkuyorum ki yavrum henüz çok küçük nasıl olucak napıcaz bilmiyorum başka doktorada danışıcaz haziranda 3 yaş oluyoruz bizede 20 kilo ve 3 yaş olunca tamamdır dediler.bunu size niye yazdım içimi dökmek istedim çünkü sizde bizimki gibi olmuşsunuz beni en iyi siz anlarsınız tüm samimiyetimle söylüyorum sizin için çok sevindim bakalım biz nasıl olucaz napıcaz zaman ne göstericek haziranda belli olucak