SeverusSnape Aygl12 kızımda böyle bir süreç yaşamadık, bilgim yok. Sadece kızarıklık, şişlik gibi durumlarda soğuk uygulama ve masaj önerdi doktoru. Ağrı içinde parasetamol. Postunuz üstte kalsın, yardımcı olacak biri vardır belki. Geçmiş olsun.🙏
havuclumom Aygl12 birinci dozda bişey olmadı ama 2. Doz koldan olmuştu koluna dokundurmadi emziririken falan zorlanmistim, çok ağrıyordu belliydi. 3 gün falan sürmüştü
mrvbcr0 Aygl12 Kızıma erken başladık 5.ayında şuan ikinci dozunu oldu kızarıklık şişlik fındık büyüklüğü şeklinde oldu ama normalmiş.
Aygl12 SeverusSnape teşekkür ederim birinci dozda olmadı dün çok koştu yürüdü o yüzden mi dedim gece boyu ağladı hareket edince
SeverusSnape Aygl12 bu da sebep olabilir belki, çok koşup yürüyerek bacağını zorlamış olabilir. Birkaç gün içinde ağrı azalmazsa doktorunuza danışın, tekrar çok geçmiş olsun ve şifa olsun.😊
Efuliim35 Bexero bizde hep o etkiyi yaptı emekleyemez yürüyemezdi gece üstüne yatınca bile ağlardı iki gün içinde geçti
Ecmeliko Bi dün yaptırdık o kadar çok ateşlendi ki gece üçten beri ayaktayız. Düşer gibi oluyor tekrar çıkıyor. Normal mi korkmaya başladım. 41 i görünce ılık duş aldırdım kompres yapamıyorum çokk aglıyor kuzum ama bi şekilde düşürdüm baktım tekrar 38 39 kafayı yicem az kaldı