Bebeğin kullandıgı bir kutu antibiyotik bir senelik bağırsak florasında gaşayan yararlı bakterilen ölmesine neden oluyormuş yani vücudu ancak bir sene sonra toparlıyor bu da bir sürü soruna yol acıyor. Biz de bir haftadır öksürüklü griğ durumundayız ben size yaptırklaeımı anlatıyım bebeğim benden daha canuk toparladı ben de bugğn hamdolsun daha iyiyim. İşin özü sarımsak yani doğan gerçek antibiyorik.
Öncelijle 4-5 diş sarımsak soyun ve ezin bir cam kavanoza koyun üstünü kapatacak kafar zeytinyağ ekleyin ilk kullanım için 15 dk beklemek yeterli sonrasında buzdolabında saklayın sarımsak yağı elde edeceksini bu yapı bebeğinizin ayak tabaına sürün ben günde 3 kere sürdüm ve öksürüğünğ kesti kendiminde göğüs kafesi bölgeme sürdüm gün içinde ve bakgam söktürdü bebeğimin burnu cok tıkanıyodu o zamanda burun ucuna hafifi dokundurdum bana da ona da cok iyi geldi. 2. Yine 4-5 diş sarımsak soyun ve üzerine dilediğiniz kadar bal dökün o birkaç saat bekleyecek arada karıştırın daha sonra balı yiyin gün içinde ben sarımsaklarını da yedim evet biraz kokuyor ama inanın antibiyotik kullanmadan hem de bağışıkşığı kuvvetlendirmenin en güzel yolu. Deli gübi başgam attım ben ciğerim temzilendi resmen, bebeğimin de 3 gün sürdü tıkanıklılığı öksürüpü benim 6 gün sürdü. Deneyin şifa olsun inşallah 🌼