2_surpriz_yumurta01 Az önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim emin olmak içinde sabah kan testi vereceğim daha 8 aylık oğlum var 5 seneden sonra mevlam ikinci evlat nasip etti ne hissediyorum bilmiyorum paylaşmak istedim
Grey 2_surpriz_yumurta01 hayırlısı olsun istediğiniz zaman da olduysa çok daha güzel olmuş,sağlıkla büyütürsünüz inşallah bolca da kolaylıklar diliyorum🌸
haziran09 2_surpriz_yumurta01 Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun🥰🌸
12345678fatma 2_surpriz_yumurta01 hayirli olsun benimde kizim 9 ayliken hamile olduğumu öğrendim suan kızım 14 aylık karnimdaki bebisjm 28 haftalik çokta isteyerek olmadı ama 😀😀
2_surpriz_yumurta01 12345678fatma bende istemiyordum yani en azından 1 yaşından sonra olsun diyordum ama Rabbim erken nasip etti ☺
Saniyedmrkn123 2_surpriz_yumurta01 hayrlı olsun Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin. Oğlum 1 yaşında ve bende 3 gün önce ikinciye hamile olduğumu öğrendim herşey Allah’tan gelio şükürler olsun Allah’tan bütün annelere sabır ve kolaylık versin ama böyle sürpriz hamişlere daha çok sabr ve kolaylık verisn ikisini birden büyütmek ne bilim çok çok çok zor olcak 🙂
Belcim30 2_surpriz_yumurta01 öyle oluyor ya bunu çok çevremdeki insanlardn gördüm uzun süre olmayan çocuk ilk çocuktan sonra daha hızlı oluyor.. Çok şükür de maşallah de e diceksin başka 🤗 biraz zor olur illaki ama daha nasip olursa 9 ayın var bu çocugu biraz da olsa ele avuca getirirsin Allah yardımcın olsun