GayeAlparslan 13 aylık bebeklerinizin uyku düzeni nasıl gündüz kaç uyku yapıyorsunuz bebeğim gece sabaha kadar hiç uyumuyor sürekli uyanıyor
Barilay GayeAlparslan gündüz 2 uyku yapıyoruz gece uykusunu da son zamanlarda erkene çektim 10:30 gibi uyuyor, normalde gece hiç uyanmazdı ama son zamanlar ağlayarak uyanmaya başladı geçici bi süre sanırım🫤
iremd 9-10.30 arası uyanıyoruz 12-1 arası ilk uyku 2 saat sonra aksam üstü 6 7 gibi uyuyor maksimum 2 saat sonra 12 de uyuyor ama sabaha kadar uyanıyor tabi 2 3 kere
GayeAlparslan iremd 8 gibi uyanıyoruz 11 gibi ilk uyku 4 gibi ikinci uykuyu yapıyoruz ama gece sık uyanmalar sabaha kadar uyumamalar başladı bu ara napıcamı bilemiyorum
shrhyt iremd 2 3 kere nin lafı olmaz bizde en az 20 veya kalkıp uykuya mola 1 3 arası 2 5 arası gibi. 13 aydir uyku yok.
GayeAlparslan Barilay benim oğlumda bu ara gece sık uyanmaya başladı acaba tek uykuya mı düşmek istiyor gündüzleri
iremd shrhyt inanın bende böyleydim ara ara hala öyleyiz din gece mesela 4te uyudum atak dönemleri oluyor diş çıkıyor derken aralıksoz 4 saat uyuduğum böyle ayda 1 falandır işte allah yardımcımız olsun ne diyim yaşını geçince düzene girer dediler de bizde işte daha yeni yeni
ysuf Bizde de durum aynı, son 1 aydır gece bir ara uyanıp daha uyumuyor, uykuya geçmek istiyor ama olmuyor uyumak için sürekli emmek istiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum artık