Aysimaa0110 Oruç tutmak istiyorum bu zamana kadar tutmadım belki 2 3 kere tutmuşumdur bir ay boyunca tutmak istiyorum sürece alışabilir miyim sigarayı da bıraktım ve açlığa dayanabiliyorum
CankizimRavzam Aysimaa0110 bence denemeden bilemessin kuzum Rabb’im kolaylıgını veriyor hiç korkma normalde ben çok yemek yerim ama ramazanda elhamdülillah 3 4 günden sonra alışıyorum Allah kabul etsin orucunu cnm
twogirlmom Aysimaa0110 neden tutmadığınızı bilmiyorum ama istikrarlı olursanız ramazanın tadı bereketi güzelliği bambaşka. Yediğin yemeğin içtiğin suyun ettiğin duanın bile güzelliği başka . Allah nasip etsin
Elaeylul Ben tutamayacağım kızım 6bucuk aylık ve anne sütüyle besleniyor sütümün azalacağını söyledi çevremdekiler bebeğim aç kalmasın diye tutamayacağım :((
Denizoglan Aysimaa0110 mutlaka alışırsın canım. Ben çok zayıfım normalde şürekli bişey yerim ve günde 4-5 litre su içerim. Her ramazan başladığında bu ramazan dayanamıcak gibi hissediyorum çok korkuyorum ama Allah bir şekilde sabrını veriyor