Bebekli72 Kızlar kilosuna göre tek seferde mi veriyor damlaları ? Ac karınla ya da başka bir şeyle karıstırabilir miyiz ?
Umutveannesi Bebekli72 tek seferde veriliyor evet. Genelde sabahları aç karnına tavsiye ediliyor. Süt ürünleriyle birlikte alınmamalı etkisi azalıyor. Yani sabah uyandığında verip yarım saat sonra karnını doyurabilirsiniz
Fatma6328 Bebekli72 genelde gündüz belirli bir saatte verin diyolar akşama kalmamalı oğlum 1 yasinda sabahları genelde kahvaltı reddi yapıyor meme emiyor onun sonrasında 1 saat sonra filan veriyorum kilosuna göre
birbebekmasali Ben tek seferde veriyorum öyle söylemişti dokorumuz çorbalarına katıyorum ama direkt verdiğimde oluyor o şekilde içmeyi daha çok seviyor kızım
Mommmssss95 ebruylmz12345 biz ocean damlayı kilo*2 damla şeklinde kullanıyoruz doktorumuz öyle demişti herhangi bi demir eksikliği de çıkmadı çok şükür
nsm ebruylmz12345 doktor bana ocean ı kilo başına iki damla seklinde demişti, size çocuk doktoru mu kilo başına tek damla dedi acaba
agamyeterbeniptalim Bebekli72 aç karınla tek seferde veriyorum belli bir süre süt ürünleri vermemeye çalışıyorum
ebruylmz12345 Mommmssss95 Aslında sağlık ocağı bana bi kan ilacı verdi ben sağlık ocağınkine güvenmiyorum ayrı eczaneden aldım eczaneci demişti çocuğun kilosuna göre verin diye öyle yapıyorum
Mommmssss95 ebruylmz12345 yani doktor bize kilo başına 2 damla şeklinde önerdi benim kızım 8 kilo 16 damla veriyorum sabah aç karna. Kolaylık olmasına adına üzerindeki 0.5 yazan çizgi 10 damlaya denk geliyor üstüne 6 damla ekliyorum