MerveEla Yurt dışından getirdiğim Nuk marka süt yapan anne içeceklerini gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek isterim...
Zeliha_123 MerveEla gerçekten süt yapıyor mu ben çok şey denedim bin türlü sonuç alamadım eğer işe yarıyorsa bana gönderebilir mısınız
Bircicekbirbocekannesi MerveEla adi tam olarak ne canim ne diye aratabiliriz internetten bide nasıl getirtiliyor
MerveEla mom0989 içeriğini bilemiycem markası nuk internetten araştırabilirsiniz zararlı olsa yurtdışında sarılmaz zaten...
MerveEla Sumeyye123 malesef benimde küçük bebeğim olduğu için ve şuan aile ziyaretinde olduğum için kargo yapmak gibi bir zamanım yok bostancıdayım eğer mümkünse sizin ulaşmanız daha uygun olur benim için..
MerveEla Sumeyye123 ben tam tamına 15 ay kullandım ve çok faydasını gördüm şuan bırakma aşamasında olduğum için ziyan olmasın başka annelere süt yapsın istiyorum ...ben bostancıdayım ulaştırma şansım yok malesef bebeğim küçük ve zamanım kısıtlı burda..
MerveEla Sumeyye123 size ulaştırmak çok isterim kargoya verip karşı ödemeli yapsam çok tutar çünki ağar gelir yakınsak belki bi şekilde uğraşırım