Enlsr Kızlarrr kazanlı ütü kireç temizliğini nasıl yapıyosunuz yaa her ütüden sonra kireç yerini açıp suyunu boşaltıp temizliyorum yine de ütüden sarı sarı sular kireç akıyor allah rızası için bişey söyleyin
tombikinannesi Enlsr siyah çıkıntılı bi aparatla geldi benim ütü philipsin onun üstüne ütüyü koyup buhar düğmesine uzunca basıyorum
delirmeceler Enlsr ben ütü suyu kullanıyorum tefal ultimate kazanlı kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ütü bittikten sonrada suyu boşaltırım okadar sizde gerekeni yapıyormuşsunuz belki başka bilen vardır
Umutveannesi Enlsr benimki kazanlı değil ama çeşme suyu koyuyorsanız içine çok fazla kireç yapıyor, ben hep hazır su koyarım
delirmeceler [bilinmeyen] ben ütü suyu kullanıyorum tefal ultimate kazanlı kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ütü bittikten sonrada suyu boşaltırım okadar sizde gerekeni yapıyormuşsunuz belki başka bilen vardır
Enlsr Umutveannesi kuzum olabilir yaa kazanına limon tuzu felan bişiler dedi de satın aldığım yer bida sormaya utanıyorum açıkcası kafa da bin bir türlü şey varr akılmı kalıyor 🥹
delirmeceler Enlsr yanlız bende gerekeni yapıyormuşsun zaten yazdım bence siz yazdığımı okumamışsınız
koyunshaun Enlsr ben sürekli arıtma suyu kullandıgım için hiç yaşamadım bı önerim yok bu konuda canım ya keşke yardımcı olabilseydim
Umutveannesi Enlsr limon tuzuyla temizleyin önce, zarar verir mi bilmiyorum tabi onu bi araştırın. Sonrasında hep hazır su kullanın, ben içinde kalan suyu da dökmüyorum hiç, kireçlenme olmuyor
Mevayla Enlsr temizledikten sonra bi daha çeşme suyu kullanmayın ben içme suyu kullandığından beri kireçlenme olmuyor kalan suyunda boşaltmıyorum üstelik