Seydaaa5 Kızlar adetime yarın 3 gün kalacak iki gündür test yapıyorum çıkmıyor yarın yapsam çıkar mı 27 29 değerlendirme oldu
Aloneeee Seydaaa5 benimde adetime 3 gün var. Bizde bebek istiyoruz sağlıkla inşallah. Hayırlı haberlerimizi verelim birbirimize 🤲🏻 bende dün test yaptım ama bişey çıkmadı 😥
mrvbcr0 Seydaaa5 İlla yapmak isterseniz erken gebelik testi alıp yapın ama daha net sonuç alabilmek için 1 hafta sonra yapsanız daha iyi güzel haberler alın inşallah
gencmom_ Seydaaa5 o kadar bilgim yok benim adetim 5 gün geçikmişti aklıma dai gelmedi eczane önünden geçerken bi test aliyim dedim baktım pozitif o zaman bile ince cizgi çıkmıştı
Seydaaa5 SevimliHayaletCasper ilk gebeliğimde daha çok stres yapmıştım gene de gününde geldi benim adet bişey engellemiyor 😅
Seydaaa5 Aloneeee insallah canım sabah bende ilk idrarla yapacam belirtin var mı yumurtlama ve ilişkiden 12 gün sayacakmısızzzz sonra çıkarmış
Aloneeee Seydaaa5 kız 2-3 güne bi ilişki oluyor hangi birini sayayım 🫣 ama yumurtlama gününde de ilişki oldu tabi de test yapmayacağım ya adete bişey kalmadı ztn hiç gecikmez benim. Sen yaptın mı bugün test
Aloneeee Seydaaa5 yaaaa darısı bana hadi hayırlı olsun vardır inş ☺️ erken gebelik testi mi yaptın normali mi