zeynep321 Hanımlar iyi akşamlar İftarın ilk günü 10 kişilik misafir gelecek .meze işi kolay .ama ana yemeğe bir türlü karar veremedim .Beşamel soslu patlıcan musakka ile herkese iki tane olacak şekilde tavuk baget mi yapsam
limonkolonyasi zeynep321 çorba pilav musakka meze ortaya börek veya sarma olsa yeter sanki hem tavuk hem et bilemedim sanki pilav daha iyi olur
Bebislerhakkinda zeynep321 bence cok iyi hem et yemeyen tavuk yer hem de kimse ac kalmaz gayet yeterli baget ve patlican, yada baget ve karniyarik da olabilir ortaya da börek ve kuru dolma olabilir
zeynep321 limonkolonyasi mercimek çorbası Pilav Musakka Baget İki çeşit yoğurtlu meze Salata Ispanaklı börek düşündüm Bir de kuru dolma
zeynep321 limonkolonyasi Çocuklar da var 10 kişi yetişkin 5_6 tane de çocuk var .musakka yemezler bende diyette olduğum için bı iki kaşık tadına bakarım .aslında tavuk bageti çocuklar sever diye yapmayı dusunmustum
haziran09 zeynep321 bence de menünüz gayet güzel belki baklagil de yapabilirsiniz çocuklar da genelde sever ama karar vermek zor yaa en iyisi aklınıza ilk geleni yapın şimdiden Allah kabul etsin ☺️🌸
zeynep321 Zumra_Fatma Bilerek basit seçtim .hem küçük cocugum var hem de oruçlu olacağım.zaten gelecek olan herkesin çocuğu var .basit göreceklerini zannetmiyorm .tabiki de fikirlere açığım .güzel yemek önerisi olanları dikkate alacağım 🙂
zeynep321 haziran09 Aslinda baklagili de düşündüm .ama yemek tarzında değil .yetişebilirsem piyaz yapmayı düşünüyorum
Azra41 Menü güzel bazı çocuklar et yemez bazıları tavuk herkesi düşünmüşsün başarılı 💪 ağır menüye gerek yok zaten insan hemen tıkanıyor ..